Utleie og aktiviteter

Vi hjelper deg med selskap, konferanse, møter og andre arrangementer – i lokaler med fasiliteter som passer alle anledninger!

Utleie og aktiviteter

Vi hjelper deg med selskap, konferanse, møter og andre arrangementer – i lokaler med fasiliteter som passer alle anledninger!

Toppen

Et unikt lokale i Hønefoss med fantastisk utsikt over byen. I øverste etasje på Gledeshuset kan du nye en bedre middag med venner, familie eller kollegaer i en mer private omgivelser.

Vi dekker til langbord, møter eller mingling, skreddersydd etter hva du ønsker. Vi har plass til 40 gjester, og vi har lerret og projektor hvis du ønsker det.

Lokalet er ikke tilgjengelig ved arrangementer i storsalen.

Restauranten

Vår restaurant finner du i de gamle bakerilokalene på Norsia. Vi har plass til 60 stykker, og passer godt til enhver anledning.

De originale murveggene gir stedet en lun stemning, og vi skreddersyr etter ditt behov dersom du vil ha et privat arrangement.

Storsalen & scenen

Storsalen vår har plass til 350 publikummere, og er et perfekt sted å arrangere konferanser og konserter. Vi har dyktige teknikere på huset som sørger for profesjonelle rammer rundt ditt arrangement. Vi tilpasser lyd- og lysutstyr etter ditt behov, og kan også tilby en 21m2 stor LED-skjerm på scenen.

Konferanse

Gledeshuset tilbyr muligheter for konferanser ved bruk av vår showsal og foajeen. Konferansene kan arrangeres for opptil 200 personer og vi ordner med alt av lyd/lys, mat og rigg.

Foajeen

Foajeen har omtrent 110 sitteplasser og mulighet for 3 buffetstasjoner. Utover dette kan det ordnes med plass til boder som eventuelle sponsorer eller andre foreninger trenger. Ved over 110 personer åpner vi også restauranten og 1 ekstra buffetstasjon. I restauranten er det 62 plasser.


Frokost

Til frokost kan vi tilby følgende:

  • Spekemat fra Øvre Kjekshus gård med tilbehør
  • Husets varmrøkte ørret
  • Eggerøre
  • Brød og croissant med syltetøy
  • Juice, vann & kaffe

For et tillegg på 54,-/44,- kan det også settes ut oster fra Thorbjørnrud Ysteri. Alt fylles på under hele frokosten. For mineralvann så kommer det en tilleggspris på kr. 35,- pr flaske.


Pausemat

I pausene setter vi ut nøtter, frukt, kaffe, vann og juice. Hvis dere velger alternativet med vafler så er det nødvendig at pausen er minimalt 20 minutter slik at alle får forsynt seg. Under foredragene fyller vi opp slik at dette er klart til neste pause. En pakke holder til 2 pauser.


Lunsj & middag

For lunsj og middag setter vi opp egne tilbud. Ta kontakt.

Møter & aktivteter

Vi har flotte aktivitetstilbud hvor det sosiale står i fokus rundt ulike mataktiviteter som for eksempel pizzakurs, pølsekurs og ølsmaking.

Pølsemakerkurs

(9-15 personer)

2-timers pølsestappekurs hvor hver deltaker får muligheten til å lage egne pølser. Pølsene får du med hjem etter at kurset er ferdig. Her deles alle inn i grupper på 3 personer hvor hver gruppe deler utstyr. Ansvarlig for kurset vil vise hvordan man stapper pølser og anbefale smaker til pølsene, dere står fritt til selv å velge hva dere ønsker. Etter dette vil kurslederen følge opp og hjelpe de som eventuelt skulle trenge det.


Pizzakurs

(8-16 personer)

Pizzakurs over 2 timer. Dette starter med hvordan man lager deigen, til kaldheving og hvordan man lager sauser og parrer ingredienser på toppingen. Etter at kurslederen er ferdig med forelesningen og fremvisning får alle deltakere mulighet til å lage sin egen steinovnsbakte pizza. Deiger vil prepareres av oss på forhånd og stå ferdig hevet til produseringen skal starte, det samme gjelder sauser og topping. Etter pizzaene er ferdig preppet blir de stekt, og alle setter seg ned til felles lunsj eller middag i restauranten eller toppbaren.


Ølsmaking

2-timers ølsmaking med gutta fra Humbrygg. Det vil blir gått igjennom ølteori, samt smaking av 5-6 typer øl. Dette arrangeres i toppbaren for opp til 40 personer. Gledeshuset kan her legge til rette for spekemat eller pølse som kan pares med øl mot et tillegg i prisen. Pris varierer med utvalg øl, ta kontakt for et tilbud.

Mat til godt selskap

Restaurantens egne kokker disker opp med lekre retter og digge menyforslag når det skal serveres mat til våre arrangementer.

Sammen finner vi en perfekt meny til ditt selskap!

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i vår personvernerklæring, og klikk innstillinger for å administrere hvilke informasjonskapsler du tillater.